Amager Privatskole

Adam Naser den 26-08-2016
    Pædagogisk visionær og administrativt stærk viceskoleleder søges til Amager Privatskole.

Stillingen som viceskoleleder for Amager Privatskole er ledig pr. 1. november 2016.

Amager Privatskole blev stiftet i 1977. Det er en selvejende institution med en god økonomi. Vi er en 1-sporet skole med 209 elever fra 0.-9. kl. Der er 23 ansatte, en skoleleder, en forretningsfører samt en leder af SFO’en.

Skolen er medlem af Danmarks Privatskoleforening. Vi er en lille skole med vægt på tryghed og faglighed. Vi er en skole med respekt for forskellighed, og vi er ikke fortalere for hverken bestemte politiske eller religiøse holdninger. Vores elever er glade for at gå i skole og indgår i et samarbejde med hinanden og læreren i skolens læringsmiljø. Der er et godt samarbejde mellem ledelse, medarbejdere og forældre.

Nøgleord der karakteriserer os:

• Fagligt stærk lærergruppe og driftige pædagoger

• Meget undervisningsparate elever og et godt forældresamarbejde

• Godt samarbejde med bestyrelsen

• God økonomi

• God søgning til skolen

• Tydelige værdier på skolen er tryghed, faglighed og respekt

Til videreudvikling af vores skole søger vi en viceskoleleder der:

• Sammen med ledelsesteamet sikrer fagligheden og skolens synlighed i området

• Har erfaring med årsplanlægning og skemalægning

• Står i spidsen af den digitale skole

• Afvikler prøver

• Er en god kommunikator

• Er empatisk med humoristisk sans

• Er struktureret og har økonomisk flair

Vi ser os selv som en dynamisk skole i trit med udviklingen, hvor eleverne bliver gearet til det moderne samfund, og med vægt på

• Højt fagligt niveau

• Ansvar og respekt for eget og andres liv

• Fællesskab

• God arbejdsmoral

Vi lægger vægt på at arbejde i et professionelt og anerkendende miljø, hvor alle er med til at bære og tegne skolens profil, hvor trivsel og højt fagligt niveau ses som hinandens forudsætninger.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor løn og ansættelsesforhold fastsættes efter nærmere aftale i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Der er knyttet en  undervisningsforpligtelse til stillingen, hvor du skal varetage bla. matematik.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2016 og der afholdes samtaler i uge 39.

Ring evt. med yderligere spørgsmål til bestyrelsesformand Michael Poulsen 51 90 52 48 eller skoleleder Vibeke Borrisholt 22 72 22 03

Venligst send motiveret ansøgning og CV digitalt til e-mail: info@amagerprivatskole.dk

Ingen aktuelle nyheder

Adresse: